Alexander Cant wordt hoofd van tennisschool OTC

Op vraag van Sidney en in de beste verstandhouding wordt de dagelijkse leiding van onze tennisschool overgedragen. Na 8 jaar Mike Lynch en 8 jaar Sidney Van Lauwe is het nu aan Alexander Cant om de fakkel over te nemen. Net zoals Sidney vroeger, geeft Alexander nu ook al les op OTC. We zijn fier op de continuïteit van onze tennisschool. Zowel Mike als Sidney blijven lesgeven in OTC.

Als club, maar ook als mens en voorzitter ben ik Mike en Sidney uiterst dankbaar voor hun positieve rol die ze op de club spelen, hun inzet en de wil die ze vertonen om iedereen naar een hoger spelniveau te tillen. Ik apprecieer Sidney ook voor de sfeer waarin we steeds hebben kunnen samenwerken, net als met Mike overigens.
We zijn ervan overtuigd dat Alexander een waardige opvolger wordt en onze tennisschool verder zal doen bloeien en groeien.

Alexander is bereikbaar via lessen@www.mikevsnet.be en 0486 33 22 78

We laten Sidney en Alexander hier nog aan het woord.
Beste tennisvrienden,

In 2007 nam ik de tennisschool over van Mike Lynch. Met veel enthousiasme en liefde voor de sport en OTC, heb ik gedurende 8 jaar getracht het beste van mezelf te geven om iedere tennisliefhebber een goeie ‘service’ aan te bieden.
Na een lange periode van wikken en wegen, want OTS ligt me nauw aan het hart, heb ik besloten om de organisatie binnenkort uit handen te geven. Vanaf september 2015 zal Alexander Cant mijn taken overnemen.
Dit is geen afscheid, want zelf zal ik me nog steeds met veel enthousiasme inzetten als trainer van OTS.
Langs deze weg wil ik graag iedereen bedanken: de spelers, de ouders, de trainers, het bestuur en alle medewerkers van de club voor de mooie jaren en de leuke momenten. Bedankt voor de goeie ervaringen en de mooie herinneringen.

Tot binnenkort op de club!

Sidney

Beste leden van OTC,

Voor degene die mij nog niet kennen zal ik mij kort even voorstellen. Ik ben Alexander Cant, 26 jaar, master in de lichamelijk opvoeding en bewegingswetenschappen afstudeerrichting sportmanagement en trainer B tennis. Mijn hele leven ben ik al in de tennis actief en ben sinds 5 jaar ook full time tennis trainer. Zelf ben ik 2 jaar actief in het trainersteam van OTC met o.a. Mike, Adrian, Sidney, Vincent, Kevin,… die tot de top van West-Vlaanderen behoren. Het is dan ook een hele eer de tennisschool van OTC te mogen leiden.

Ik vind het heel belangrijk dat we met gediplomeerde (zo hoog mogelijk) trainers werken. Dit kan enkel maar ten goede komen voor de kwaliteit en plezier van de lessen. Het bestaand aanbod blijft zeker bestaan, maar het pakket zal met Multimove voor kinderen (4-8jaar), groepstrainingen (alle leeftijden), cardiotennis (+18) en conditie/coördinatietrainingen (alle leeftijden) aangevuld worden. Meer info hierover zal binnenkort op de website ter beschikking staan.

Kortom, we willen voor elke leeftijd en elk niveau (tot A-spelers) kwalitatieve begeleiding kunnen aanbieden.

Andere doelstellingen zijn om volgend jaar Kidstennisschool te worden en het verhogen van de tornooideelnames van de kidstoer en de Ethias toer.

Hierbij wil ik Sidney en de andere trainers bedanken voor de schitterende werking van de tennisschool. Ik hoop dan ook de steun van jullie allen te krijgen zodat we samen OTC op een hoger niveau brengen!

Met vriendelijke groeten,

Alexander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *