Overzicht OTC

Ostend Tennis Club is één van de oudste clubs van Vlaanderen wat geschiedenis betreft, maar dit geldt zeker niet voor de sfeer en speelaccommodatie!!
Ons gezellig clubhouse met schitterende terrassen en restaurant is gelegen te midden van een groene oase in het centrum van Oostende. Iedereen, lid of geen lid, zijn van harte welkom om te komen genieten van een hapje of een drankje.

We beschikken over 14 terreinen in gemalen baksteen (beter bekend als brique pelée bij de tennissers) outdoor en 6 terreinen hard-court indoor. Weer of geen weer, onder alle omstandigheden kan er dus getennist worden op onze club. Bovendien kunnen onze leden gratis gebruik maken van de indooraccommodatie tijdens de zomer.
Dankzij dit grote aanbod kan men spelen op de uren die het best uitkomen en dat tot minstens drie keer per week. Reserveren gebeurt via het VTV online-reserveringssysteem, waardoor je onmiddellijk je verschillende speeluren kan vastleggen.

Tal van activiteiten staan elk jaar op het zomerprogramma.
Nieuwe leden kunnen op vaste dagen de 8 uren gratis groepslessen genieten, waardoor ze niet alleen al onmiddellijk in contact komen met de technische aspecten van de tennissport, maar evenzeer, en minstens zo belangrijk, met nieuwe potentiële tennisvrienden of –vriendinnen. De integratie van nieuwe leden in onze club verloopt dan ook zeer vlot.

Onze sympathieke D-Days (dubbel-dagen-op-donderdag) zijn steeds een groot succes en een ideale manier om eens te spelen met en tegen andere leden.

Daarnaast zijn er natuurlijk de klassiekers zoals interclub, surprisetornooi, criterium enkel- en dubbeltornooi, PlayersNight, tornooi van de Voorzitter, fin de saison-happening enz. Voor ieder wat wils!!

We beschikken eveneens over een prima tennisschool onder leiding van Sidney Van Lauwe, waar gediplomeerde trainers les geven aan spelers op elk niveau of leeftijd, en dit zowel individueel als in groep.

De jeugd kan zich uitleven op een speelplein in het complex, terwijl mama en/of papa onbezorgd even kunnen ontspannen.

Als je dus op zoek bent naar een toffe waar je op een ontspannende en leuke manier een balletje kan slaan, dan ben je bij ons meer dan welkom.

Neem contact op via telefoon of mail, en we helpen je graag op weg.

Tot binnenkort!

Sportieve groeten,

Manu Beuselinck
Voorzitter Ostend Tennis Club