NIEUWSFLASH

Wist je dat

– het nu zaterdag 28 februari opnieuw spannend wordt in de winterinterclubarena? Allen daarheen! De planning en de stand vind je verder  op onze site onder Interclub.

– je nog altijd kan inschrijven voor de Kids Toer nu zondag 1 maart in onze indoor sportsbar? Alle spelers tussen 5 en 12 jaar kunnen dan na al dat trainen eens een échte match spelen. De kinderen tennissen in poules, er zijn winnaars noch verliezers en iedereen heeft prijs! Kom je aanmelden een kwartier op voorhand.

Blauw, rood en oranje (5 tem 9 jaar): 13u30u tot 15u30
Groen (10 tem 12 jaar): 16u00 tot 18u00

Inschrijven doe je via info@www.mikevsnet.be, je trainer of op de site van Tennis Vlaanderen! Let op! Je moet aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen of lid zijn van Ostend TC.

onze jeugd weer heel wat overwinningen binnenhaalde tijdens de krokusvakantie? Opmerkelijk was toch wel Romy De Baene. Ze wordt pas 7 jaar in maart, maar stak meteen twee overwinningen op zak bij de U9 reeks 3. Zowel in Gistel als in Duinbergen kaapte ze de hoofdprijs weg en zeggen dat het haar eerste tornooitjes ooit waren. Dat belooft voor de toekomst!

Resultaten krokusvakantie
Wies Carton Winnaar U9 reeks 2 Gistel
Romy De Baene Winnaar U9 reeks 3 Gistel
Emma Vandecasteele Finalist U12 reeks 3 Gistel
Romy De Baene Winnaar U9 reeks 3 TC Duinbergen
Estelle Seurynck Winnaar U12 reeks 2 Gistel
Brynn Quarin Winnaar U12 reeks 3 TC Oase

alle OTC-interclubspelers op 3 zondagen 8/3, 15/3 en 22/3 (van 14u tot 18u30) gratis mogen trainen in onze indoor? Zo kan je je als ploeg alvast voorbereiden op het nieuwe seizoen. Meer info volgt. Vind je dit een leuk initiatief? Betaal dan je volledig lidgeld voor 5 maart.

– dat jong en oud op vrijdag 3 april van harte welkom is op onze openingsreceptie van 2015? BE THERE!

– mensen/bedrijven die OTC willen steunen/sponsoren kunnen contact opnemen via manu@www.mikevsnet.be
Nog veel tennisplezier!!