NIEUWSFLASH

Wist je dat…
IMG_1658
… onze heren 2 met Matthias Dhooghe (Big Daddy), Willem De Jonckheere (DJ Doubleyou), Loïc Carlier (Luigi) en Vic Seurynck (Kleinen) zondag met glans de finale wonnen? Op zaterdag 27 juni zullen ook Wies Carton en Ilouna Aneca er in hun reeks U9 alles aan doen om hun finale in de wacht te slepen! Alvast een pluim voor de prachtige prestaties, maar ook voor ons OTS team olv Sidney Van Lauwe.

… er nog heel wat interclub matchen gepland staan? Zaterdag spelen de heren 35/2 van kapitein Frederik Brackx thuis de halve finale tegen TC Ter Straeten, de ploeg van kapitein John Borny (H45/2) trekt naar KTC Issera. Op zondag zijn de dames aan de beurt: de ploeg van kapitein Birgit Dewulf (D25/3) speelt op verplaatsing tegen KTC Issera en kapitein Fabienne Segaert en haar team (D35/2) binden thuis de strijd aan tegen Koksijde. Supporters welkom!

… het nu zondag 21 juni (10u-12u) alweer de laatste les is voor onze nieuwe leden? Maar niet getreurd als lid van onze club kan je deelnemen aan de D-Days en V-Days en zo heel wat mensen leren kennen.

… er een nieuwe V-Days gepland staat op dinsdag 23 juni? Inschrijven voor deze gezellige dubbel dames doe je via vanessa.brysse@telenet.be. Deze keer gaan we voor de kleur blauw! Je hebt alvast een week de tijd om je kleerkast uit te spitten. Leden gratis, niet leden 5 euro per uur.

… je zaterdag 27 juni zeker moet vrijhouden? Dan organiseren we onze jeugddag en komt de enige echte Xavier Malisse langs bij ons op de club. Naast de klassiekers zoals één punt tornooi, new winners, schietkanon, Chinees tennis,… worden ook ouders en grootouders uitgedaagd om mee te doen. Een gezellige familiebarbecue sluit de dag af. Inschrijven via het secretariaat of de trainers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *