OPENING ZOMERSEIZOEN OTC

Het is weer zo ver!! Vrijdag 25 maart is er onze openingsreceptie. We starten rond 20 uur. Iedereen met interesse of sympathie voor onze club is meer dan welkom. Er wordt een glaasje en een hapje aangeboden en daarna vieren we het seizoensbegin verder tot in de vroege uurtjes. Vanaf zaterdag 26 maart kan er dan getennist worden op een aantal terreinen. We zijn nog volop bezig met het “prepareren”  van de terreinen. Door de vele regen is er wat meer werk aan dan vorige jaren.

.IMG_6720

Een viertal van hen zijn nu bijna speelklaar. Zoals gemeld kunnen OTC-zomerleden 2016 tijdens de eerste week van de Paasvakantie gratis gebruik maken van indoor tenniszaal via reservatiesysteem (onze tennisschool heeft wel voorrang, er zijn stages voor kinderen)

NIET VERGETEN

Paasraap op zaterdag 26 maart voor de allerkleinsten (tot 10 jaar) om 15u30! Daarna kan je kiezen tussen een voetbalwedstrijdje ouders <> kinderen of een initiatie padel. Om 17u verwennen we iedereen met een heerlijke apéro. Inschrijven via info@www.mikevsnet.be

Tot binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *