OTC-jeugd doet het uitstekend!

Woensdag 27 mei traden er nog 5 OTC-jeugdploegen in de eindrondes. 3 ploegen kwalificeerden zich voor de volgende ronde. Het werd een bloedstollende namiddag.

Bij de jongens U12 wonnen Brynn, Axel en Medard (zie foto) na een SUPERSPANNENDE en sportieve ontmoeting met 2 super tie-breaks (ook in beslissende dubbel) van TC HOUTLAND met 2-1.

Bij de meisjes U12 (zie foto) konden Linde en Emma zich plaatsen, weliswaar na, maar daarvoor niet door, een kwetsuur en opgave van één van de tegenstanders. Ook hier werd het 2-1.

Bij de U9 stond het 1-1 na de enkels tegen de jongens van Koksijde. Ilouna en Wies bliezen de 2 jongens van Koksijde weg in de dubbel met tweemaal 4-1! 2-1 voor OTC dus.

Bij onze andere U9 ploeg was het eveneens superspannend. Ook hier 1-1 na de spannende enkels van Simon en Romy. In de dubbel verloren Anna en Romy in 2 tie-breaks. Toch een fantastische prestatie van deze youngsters!

Bij de U10 verloren Thibaux en Quinn met 3-0 op TC Orscamp. Iets minder spannend hier dus, maar toch ook proficiat voor afgelegd parcours.

Proficiat jongens en meisjes en afspraak volgende week!! Succes!!!

IMG_0149IMG_1407 2

We herkennen Brynn, Axel en Médard en Emma en Linde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *