Reglement winterlidabonnement 2015-2016

Reglement winterlidabonnement 2015-2016

Bedoeling van het winterlidabonnement is zomerleden de kans te geven in de winter indoor te tennissen aan voordelige prijs.

Winterleden spelen onderling gratis in tenniszaal (licht inbegrepen) op de vastgestelde uren.

Voor OTC-leden in zomerseizoen 2015 bedraagt het tarief 160. Niet OTC-leden betalen €180

Het winterabonnement dient vereffend te zijn vooraleer de velden te betreden in het winterseizoen.

Leden kunnen enkel met leden spelen! Vervangingen, ook éénmalige, door niet-leden is niet toegelaten. Indien een niet-lid op het terrein staat (zelfs met 3 winterleden), wordt het spel beschouwd als een verhuring en dient vooraf 20 betaald te worden of diende dit vooraf gemeld te worden aan secretariaat (info@www.mikevsnet.be) waarna er later kan vereffend worden (indien bar gesloten is).

Iedereen dient steeds te reserveren.

Omdat het aantal terreinen en de uren beperkt zijn, we iedereen genoeg speelmogelijkheden willen geven en omdat OTC-leden voorrang krijgen, moeten niet-OTC-zomerleden eerst een aanvraag indienen. Indien het bestuur beslist dat er nog plaats is, kunnen niet-OTC-leden ook aansluiten voor de prijs van €180 (+ VTV-verzekering indien nog geen lid van VTV)

WANNEER?

–     Het winterseizoen 2015-2016 start op maandag 21 september en eindigt op zondag 27 maart. Terreinen zijn beschikbaar:

tijdens weekdagen

  • tussen 12u00 en 16u00.
  • op alle niet vast verhuurde terreinen vanaf 16u00

 tijdens weekends

  • zaterdag 11u00 tem 17u00
  • zondag van 09u00-10u00 en van 12u00-14u00

!Tijdens de Kerstvakantie is het abonnement NIET geldig tijdens de weekends of op uren nodig voor OTS of OTC (indoortornooi)!

     HOE?

–     Reservatie gebeurt via het gekende VTV-reserveringssysteem en is beperkt tot 2 lopende reservaties in de komende 7 dagen. Bedoeling is dat ieder lid speelmogelijkheden krijgt!

–     Er moet STEEDS, dus ook wanneer terrein vrij ligt, gereserveerd worden!

–     Leden kunnen geen 2 uren na elkaar reserveren. Dit wil niet zeggen dat leden geen 2 uren na elkaar kunnen spelen, dit kan wél, maar dan in dubbel. Zo krijgen meer mensen kans om te spelen.

  •  Als bv Jan, Mieke, Jef en Rosanne 2 uren na elkaar willen dubbelen, kunnen Jan en Mieke een eerste uur boeken en Jef en Rosanne een tweede uur.

Voor verdere vragen kunt u steeds terecht op het secretariaat.

Veel speelplezier!!

Het bestuur