WINTERINTERCLUB

Zin om deze winter je tennisniveau te onderhouden en mee te doen aan een gezellige competitie? Schrijf dan snel in voor onze winterinterclub!

 3 reeksen:

1) dames 20

2) heren 20

3) heren 60 én gemengd 75. Heren 60 en gemengd 75 spelen samen in één reeks, zo krijgen ook de dames met een hoger klassement kans om mee te doen.

Data: zaterdagen 24/10, 14/11, 12/12, 23/1, 27/2, 19/3. Op deze data speelt KVO niet thuis ☺.

Prijs: 150 euro per ploeg via overschrijving op Crelan
IBAN BE32 8601 0985 4502 met vermelding van winterinterclub en je naam voor 31/8.

Inschrijven: via mail naar info@www.mikevsnet.be voor 31/8.

Ploegen van vorig jaar krijgen voorrang. Is er nog plaats, dan worden nieuwe ploegen volgens volgorde van inschrijving toegelaten.

Reglement:

Je speelt in een puntenreeks waarbij je klassement van het huidige seizoen telt. De punten van de spelers worden, zowel in enkel als in dubbel samengeteld en mogen het maximum aantal punten niet overschrijden.
Een ontmoeting bestaat uit twee enkels en één dubbel.
De volgorde van de spelers wordt bepaald door het huidige enkelklassement. Hebben jullie hetzelfde klassement? Dan kan je vrij kiezen wie de eerste match speelt.
Een enkelwedstrijd bestaat uit 5’ opwarming en 50’ wedstrijd. Tijdens de 50’ tel je de spelletjes op. De speler die het meeste spelletjes heeft op het moment dat het fluitsignaal gaat, is de winnaar. Bij gelijke stand wordt het lopende spel afgewerkt.
Bij de dubbelwedstrijd speel je 2 winnende sets en als het nodig is een super tie-break.
De ploeg die 2 overwinningen binnen haalt is de winnaar. De winnende ploeg krijgt 2 punten, de verliezende ploeg 0.
Je kan je ploeg vrij samenstellen. Als speler mag je slechts in één ploeg per puntenreeks spelen tijdens de hele interclubcompetitie. Speel je toch bij een andere ploeg? Dan verliest je ploeg de ontmoeting met 3-0 forfait. .
Is er een gelijke stand in de poules na alle poulewedstrijden, dan geldt de onderlinge confrontatie. Is dit nog niet doorslaggevend, dan kijken we naar het aantal gewonnen spelletjes in alle poulewedstrijden, vervolgens naar het minste aantal verloren spelletjes. Zou dit niet voldoende zijn, dan geldt het gezond verstand van onze voorzitter ☺

Inschrijven voor 31/8 door mail naar info@www.mikevsnet.be en overschrijving van 150 euro per ploeg op Crelan IBAN BE32 8601 0985 4502 met vermelding van naam en winterinterclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *