Winterinterclub

Beste winterinterclubbers! !

De reeksen en de planning zijn opgemaakt! Het belooft een spannende editie te worden met 22
inschrijvingen. 8 ploegen nemen deel in de reeks Dames 20, 8 in Heren 20 en 6 in Heren 60.! !
Binnenkort wordt ook het reglement op de site gezet, maar de formule is gekend. 2 enkels en 1
dubbel. Bij het enkelspel hebben we 5 minuten opwarming en 50 minuten wedstrijd. De dubbel is een volledige wedstrijd met match tie-break in 3de set. Nieuw is wel dat als bij het affluiten van het enkelspel, de stand (in de spelletjes bv 5-5) gelijk is, het spel uitgespeeld moet worden. Een gelijkspel is dus niet mogelijk! De winnaar van de ontmoeting krijgt 3 punten, de verliezer 1.! !
Bij de Dames 20 en Heren 20 wordt er in 2 poules van 4 gewerkt. Na de 3 ontmoetingen wordt er een eindstand opgemaakt. De eerste 2 gaan door naar de winnaarspoule, de nummers 3 en 4 naar de verliezerspoule. Na opnieuw 3 ontmoetingen wordt er de eindstand opgemaakt.! !
Bij de Heren 60 spelen alle 6 ploegen tegen elkaar. Na 5 ontmoetingen is er een finaledag. Daarop spelen de nummers 1 en 2, 3 en 4, 5 en 6 tegen elkaar. Zo bekomen we ook hier het
eindklassement.! !
In bijgevoegd schema vind je de uurroosters van de eerste drie ontmoetingen voor de Dames 20 en Heren 20 en het volledig speelschema voor de Heren 60. Gelieve dit aandachtig te bekijken.! !
Uiteraard zullen steeds 2 mensen van de organisatie aanwezig zijn om alles in goede banen te
leiden en eventuele problemen op te lossen.! !
We wensen iedereen succes, veel sportiviteit en massa’s plezier toe!!! !!